Ca parte a serviciului Producton Cost Pe Pagina, avem bine dezvoltata si solutia unui flux sustenabil de reumplere cartuse.

Folosim aceeasi cantitate de toner ca si cartusul original (granulatie si gramaj), pentru a obtine un numar de pagini egal cu acesta. Suntem singurii care folosim toner si cerneala dedicate pentru cartusul d-voastra,nu folosim cerneala si toner universale.

Fiecare cartus reumplut la Producton este insotit de un certificat de garantie si de un ambalaj corespunzator, daca are certificarea calitatii.
Certificarea calitatii inseamna:
– Se verifica fiecare cartus pentru a vedea daca este necesara inlocuire de cilindru/lamela/capace/carcasa.
– Dupa aceasta verificare, va contactam pentru a primi sau nu acordul pentru inlocuirea pieselor.
– Cartusele care necesita inlocuire de piese dar nu primesc aviz pozitiv de inlocuire se pot reumple totusi la cererea clientului dar nu beneficiaza de garantie.
Functionalitatea corecta a cartusului d-voastra este dovedita de printarea unei foi de test.

Preluare si livrare in tara, in conditii optime si sigure, datorate ambalarii specifice. Avem posibilitatea sa stocam, sa reumplem si sa livram zilnic, saptamanal sau lunar, conform cerintelor dumneavoastra stabilite prin contract.

Oferim siguranta calitatii prin certificarea ISO 9001:2008 dar si increderea ca produsele noastre au un impact redus asupra mediului certificate de standardul ISO 14001 : 2004. Folosim materii prime de o calitate ridica echivalenta cu versiunea originala : cerneala OCP origine Germania,toner Pelikan – origine Elvetia (marcate cu sigla “ Pelikan inside”).

Experienta dobandita in decursul a 18 ani de activitate a facut din Producton o companie de incredere. Personalul nostru tehnic este permanent instruit de cei mai buni din industrie. Astfel, astazi reumplem gama cea mai larga de cartuse, atat cerneala cat si toner.