Toate produsele pe care le vindem au conditii de garantie conforme cu legislatia in vigoare.  Garantia produselor noastre o asiguram direct sau prin intermediul service-urilor autorizate de producatori.

Cum stiti cui sa va adresati?
Simplu – cititi in Certificatul de Garantie!
Daca este specificat un service autorizat de producator – atunci lui trebuie sa va adresati, daca nu – inseamna ca vom rezolva noi direct problema dumneavoastra.

Cum sa procedati daca se defecteaza produsul cumparat:
– Verificati daca produsul este in perioada de garantie, pe baza Certificatului;
– Daca produsul este in perioada de garantie, aflati din Certificat unde trebuie trimis/dus produsul:  la service-ul autorizat sau la sediul nostru, dupa caz;
– Ca sa va putem repara produsul – trebuie neaparat sa primim impreuna cu el:
• Certificatul de Garantie 
• copie dupa Factura de achizitie
• pentru tonere sau cartuse – o foaie de test, mostra, daca a putut fi tiparita
– Daca este un produs cu garantie la sediul nostru:
• Vom face expertiza tehnica a defectului semnalat si daca defectiunea este acoperita de garantie, Clientul va primi inapoi un alt produs:
o    acelasi model, daca este inca un produs care se comercializeaza, sau
o    un produs mai ieftin, cu acceptul Clientului, sau
o    un produs mai scump, cu plata diferentei de bani.
In acest caz va vom deconta si costul transportului catre service al produsului si costul de retur inapoi la dumneavoastra.
• Daca insa, din expertiza tehnica, va rezulta ca nefunctionalitatea se datoreaza utilizarii defectuoase, va vom anunta telefonic sau pe email de rezultat si apoi va vom returna produsul, fara sa mai platim noi  costurile de transport.
In urma unei discutii directe, veti putea in acest caz solicita o remediere a defectiunii contra cost.

Important:  interventia directa asupra produsului sau in alte service-uri decat cele din Certificatul de Garantie duce imediat la pierderea garantiei produsului.