Știai că…

Firmele pot cheltui 1-3% din cifra de afaceri pe print si generarea de documente. Economiile de cost pot ajunge la 30%?

Doar 20% din documentele imprimate într-o organizatie sunt duplex (fata-verso)?

19,5% pierderi de productivitate într-o organizatie datorate problemelor aparute în lucrul cu documente?

40% din solicitarile catre suportul IT sunt legate de activitati de printare?

De ce sa alegi Solutia “Cost Per Pagina“?

Costul oricarui toner și al pieselor de schimb sunt incluse în costul pe pagina al serviciului.

Eliberati-va resursele umane pentru administrarea printarii. Suntem prezenți oricând apar nereguli în functionarea echipamentelor.
Da! Exista cineva care se ocupă de tot ceea ce este nevoie pentru ca imprimantele dumneavoastră să functioneze întotdeauna! Echipa Producton!

Cost fix cu o factură lunar. Ușor de bugetat, previzionat și monitorizat, constant pe toata durata contractului. Se facturează ulterior consumului, în baza consumului real. Uita de zilele în care trebuia să ții evidența numeroaselor facturi de la diverși furnizori.

Acesarea echipamentelor performante și de înaltă calitate, cu o soluție scalabilă.

Fără drumurile dese la magazinul de cartuse sau piese. Fara bataie de cap, cu monitorizare permanenta a consumabilelor si echipamentelor in timp real. Uita de cautarea in permanenta a celor mai bune preturi, furnizori si solutii.

Vă punem la dispoziție raportări în timp real, astfel le puteți repartiza usor în buget. Fără bătăie de cap, cu monitorizare permanentă a consumabilelor și echipamentelor, în timp real. Securitate sporită: acces cu PIN sau card și rapoarte la nivel de user și/sau departament.