Știați că…

Până la 50% din timp este petrecut cu căutarea informațiilor?

Până la 25 de ore sunt petrecute pentru refacerea documentelor pierdute?

5% dintre documente se pierd pentru totdeauna?

120 de ore pe an sunt petrecute căutând documente?

Avantajele unei solutii de Document Management

Cu ajutorul solutiei noastre de Document Management, veti putea gasi toate documentele firmei rapid si eficient; de asemenea, veti putea sa structurati informatiile importante, cum ar fi detaliile despre clienti si facturi, prin doar cateva clickuri. Un alt mare avantaj al solutiei de Document Management este faptul ca puteti pastra istoricul versiunilor fiecarui document, pentru verificari si modificari ulterioare.

Întelegeti fluxurile de lucru mai repede si le puteti modela in pasi: aprobari, informari, atribuiri, rezolutii si altii.

Solutia de Document Management oferita de Producton permite o integrare rapida la costuri mici. In plus, modularitatea solutiei permite ca dumneavoastra sa platiti numai acea parte din solutie de care aveti nevoie.
De asemenea, sunt oferite pachete de solutii adaptate tipului de client (SMB, Corporatie), ofertele fiind optimizate pentru cerintele unor medii de tip office, professional sau enterprise.

Platforma de Document Management Producton permite o integrare rapida cu celelalte platforme folosite in cadrul firmei: ERP, CRM, CAD, Email, Microsoft Office + SharePoint etc.

Acces cu PIN sau card. Datele sunt stocate in format criptat, fiecare actiune a utilizatorilor este inregistrata si identificata. Accesul la date confidentiale este controlat prin sistemul puternic de administrare al permisiunilor. Stocati documentele electronice într-o locatie cu nivel de securitate imbunatatit.

Implementati in organizatie conceptul de paperless office, cu informatii accesibile indiferent de locatie si de platforma hardware

Descrierea fluxului în sistemul de Management al Documentelor: