Producton are o experienta de mai mult de 20 de ani de prezenta pe piata romaneasca a afacerilor. A crescut ca si afacerea dumneavoastra, de la un mic business, la un grup de firme care asigura un parteneriat stabil si complex. Si are astfel o imagine foarte clara a unei structuri de colaborare profitabile pentru afaceri de orice gen, oferind:

Grile speciale de preturi

Punctul de plecare in orice business este dat de o grila de preturi ajustata nevoilor clientilor. Producton are ca scop dezvoltarea unei excelente relatii B2B, si o oferta care sa raspunda cerintelor si necesitatilor permanente ale businessului dumneavoastra reprezinta preocuparea de baza in piramida relatiei pe care o dezvoltam.

Account dedicat

Am ajuns la nivelul trei al piramidei pe care o construim in relatia cu clientii nostri. Nevoia de comunicare este asigurata permanent de echipa Producton. Si nu oricum, ci prin dedicarea unui account care va deveni cel mai bun cunoscator al businessului dumneavoastra din perspectiva necesitatilor care pot fi acoperite de oferta Producton.

Finantare

Pasul urmator in aceasta piramida este reprezentat de asigurarea unei bune relatii financiare, prin care sa va puteti dezvolta afacerile fara sa va blocati in fluxuri financiare. Pentru aceasta, oferim solutii de finantare tuturor partenerilor nostri, astfel incat dumneavoastra sa aveti toate costurile stiute, controlate si usor de urmarit intr-o singura platforma. Platforma Producton.ro.

Self service in My Account

Si, in sfarsit, varful piramidei relatiei noastre de business este asigurat de independenta pe care v-o ofera platforma Producton.ro . Astfel, crearea unui cont si stabilirea unei relatii contractuale cu Producton va va aduce la indemana o platforma in care sa va puteti urmari oricand istoricul comenzilor, lista de produse si servicii cumparate si contractate, garantii, situatii financiare si previziuni de aprovizionari necesare.

Consultanta tehnica gratuita

Acest account se va asigura permanent ca orice decizie de achizitie veti lua se va baza pe o buna cunoastere a tuturor detaliilor tehnice necesare, astfel incat produsul sau serviciul contractat in relatia cu Producton sa acopere optim nevoile afacerii dumneavoastra.