• Cine suntem?

De-a lungul anilor de activitate, prin perseverenţă și seriozitate, compania Producton a devenit unul dintre liderii pieței IT cu o cifră de afaceri de peste 20 milioane de euro şi cca 1500 de clienţi corporate pentru care suntem un partener de încredere.

Producton este certificată în sistemul de management al calităţii cu standardele SR EN ISO 9001:2008 și în sistemul de management de mediu cu standardele SR EN ISO 14001:2005.

  • Ce oferim?

Va ascultam cu atentie pentru a intelege nevoile firmei dvs, obiectivele si bugetul si va oferim o imagine clara a tuturor variantelor de solutii potrivite dvs. Ne straduim sa armonizam experienta utilizatorului cu nevoile business-ului.
Compania propune pieţei din România o abordare complexă, specifică fiecărui segment şi îmbină activităţi de producţie, vânzări şi servicii prin mai multe puncte de lucru, la nivel naţional.

Oferta Producton este construită împreună cu liderii ai industriei IT cu care am dezvoltat parteneriate.

  • Abordarea noastra?

1. Evaluare
Evaluam obiectivele de business, tehnologiile si procesele. Identificam oportunitarile de investitii pentru cresterea performantei si economiile de buget.

2. Designul Solutiei
Consultantii specializati Producton vor lucra cu echipa dvs IT sa va recomande tehnologiile si serviciile relevante, sa documenteze arhitectura tehnica si sa pregateasca planurile de implementare, indicatorii de performanta, bugetele si timeline-ul.

3. Implementare
Va oferim suport la achizitia produselor si serviciilor, confirgurare, implementare la scara larga, integrare si training.

4. Management, Suport Si Mentenanta
Va oferim suport la monitorizarea sistemelor pentru a va asigura ca acestea functioneaza la nivelul de performata stabilit si va asiguram suport cand si cum va este necesar.

  • Optimizare?

Echipamentele optimizate pentru necesarul de lucru va pot reduce substantial costurile.

Etapa de optimizare poate sa includa re-evaluari periodice in urma carora specialistii Producton sa va propuna optimizari de fluxuri, managementul documentelor si optimizari personalizate.

  • Clientii Producton?

DE CE PRODUCTON? EFICIENTIZAM LOCUL DE MUNCA

CINE SUNTEM?

Suntem o echipă de specialiști certificați în soluțiile IT furnizate. Oferta noastră este construită împreună cu lideri ai industriei IT cu care am dezvoltat parteneriate pentru beneficiul dumneavoastră. Am primit numeroase premii și recunoasteri în parteneriatele IT datorită perseverenței noastre pentru excelență și satisfacția clienților.

CUM LUCRĂM?

Avem echipe de account management dedicate companiei dumneavoastră, sprijiniți de experți în designul soluției: arhitecți de soluții și experți certificați care să vă asiste on-site sau off-site. Vă punem la dispoziție instrumentele necesare pentru o activitate eficienta.

CE OFERIM?

Vă ascultăm cu atenție pentru a întelege nevoile firmei dvs, obiectivele și bugetul și vă oferim o imagine clară a tuturor variantelor de soluții potrivite dvs. Ne străduim să armonizăm experiența utilizatorului cu nevoile business-ului.