PRODUSE
Categorii produse Toate categoriile
Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare?
Suna-ne acum la
021 9006
Aboneaza-te la newsletter
Fii la curent cu cele mai tari promotii Strada IT!

Termeni si conditii Epson Cash Back

1.     Promoţie
Achiziţionaţi o imprimantă nouă din cele enumerate în tabelul de mai jos („Produsele selectate”) între 15.08.2018 şi 15.10.2018 („Perioada eligibilă”) şi primiţi înapoi până la  540 RON.

Imprimante EcoTank selectate    Sume returnate*

L120                                                    RON 55
L1300                                                  RON 220
L1455                                                  RON 540
L310                                                    RON 80
L1110                                                  RON 80
L382                                                    RON 110
L3110                                                  RON 110
L3111                                                  RON 110
L3050                                                 RON 140
L3150                                                 RON 140
L3060                                                 RON 140
L3151                                                 RON 140
L3070                                                 RON 160
L4150                                                 RON 160
L4160                                                 RON 170
L565                                                   RON 170
L5190                                                 RON 170
L6160                                                 RON 190
L6170                                                 RON 220
L6190                                                 RON 240
L805                                                   RON 160
L810                                                   RON 170
L850                                                   RON 180
L1800                                                 RON 300
L7160                                                 RON 160
L7180                                                 RON 370
*sumele returnate includ TVA

2.    Promoţia se aplică Produselor selectate achiziţionate în Perioada eligibilă direct de la Epson sau de la un distribuitor Epson autorizat.

3.    Promoţia se adresează persoanelor în vârstă de cel puţin 16 ani cu reşedinţa în  România şi permite 2 solicitări/client. Pentru fiecare Produs selectat se poate face 1 singură solicitare.

4.    Promoţia este valabilă doar pentru utilizatorii finali. Solicitările pentru Produsele selectate achiziţionate care vor fi revândute unei terţe părţi nu sunt eligibile pentru această Promoţie. Revânzătorii nu pot trimite solicitări în numele clienţilor.

5.    Promoţia nu este valabilă pentru angajaţii, agenţii, distribuitorii, revânzătorii Epson, pentru angajaţii din retail ai revânzătorilor participanţi şi nici pentru cei care au legături cu Promoţia.

6.    Promoţia nu este valabilă pentru produsele second-hand sau recondiţionate.

7.    Solicitarea pentru primirea banilor înapoi trebuie trimisă în decurs de 30 zile calendaristice de la data achiziţiei. Ultima dată la care pot fi trimise solicitări este 14.11.2018.
Procedeul de solicitare
8.     Accesaţi www.epson.ro/ecotankcashback, completaţi formularul de solicitare şi înregistraţi-l împreună cu factura care atestă achiziţia.  Vi se va solicita să furnizaţi detaliile personale, inclusiv detaliile bancare.

9.    Dovada achiziţiei trebuie să fie o copie lizibilă a facturii pe care apar în clar numele revânzătorului, data achiziţiei, numele produsului şi preţul de achiziţie.

10.  După ce este primită solicitarea, va fi trimisă o confirmare de primire prin e-mail

11.    Returnarea banilor se va realiza prin transfer bancar în decurs de 30 zile de la validarea solicitării.  Organizatorul va efectua un transfer bancar doar către un cont din ţara din care aţi achiziţionat produsul Epson.  Organizatorul nu este responsabil pentru costurile bancare întâmpinate de dumneavoastră cu privire la eventualele transferuri bancare asociate returnării banilor. În consecinţă, dacă banca taxează tranzacţiile, aceste plăţi vor fi deduse de bancă din suma returnată.

12.    Persoana care înregistrează solicitarea are responsabilitatea de a se asigura că sunt înregistrate detaliile bancare corecte. Dacă se furnizează informaţii incorecte şi Organizatorul efectuează o plată care este respinsă sau nu este primită de dumneavoastră, atunci Organizatorul nu va fi responsabil pentru repetarea plăţii.

Restricţii

13.    Atunci când returnarea banilor constituie un beneficiu taxabil, răspunderea plăţii revine beneficiarului promoţiei.

14.    Dacă Produsul selectat care face obiectul unei solicitări este returnat din orice motiv vânzătorului, dreptul clientului la primirea banilor înapoi este revocat şi eventualele returnări ale sumelor respective deja efectuate către client trebuie plătite înapoi către Organizator în decurs de şapte zile.

15.    Organizatorul îşi rezervă dreptul de a solicita dovezi suplimentare pentru a contribui la validarea unei solicitări în cazul în care crede că este posibil să nu fie legitimă.

16.    O solicitare nu va avea succes dacă:
a.    Produsul selectat nu a fost achiziţionat pe durata Perioadei eligibile
b.    Formularul de solicitare nu a fost completat în întregime
c.    Dovada achiziţiei nu a fost furnizată sau a fost ineligibilă
d.    Solicitarea nu a fost trimisă în decurs de 30 de zile calendaristice de la data achiziţiei
e.    Nu v-aţi conformat acestor termeni şi condiţii

Date cu caracter personal   

17.    În timpul înregistrării la Promoţie va trebui să furnizaţi datele cu caracter personal necesare pentru Epson pentru a administra Promoţia. Veţi afla mai multe informaţii în Declaraţia de confidenţialitate privind informarea despre promoţii.  Pe lângă utilizarea datelor cu caracter personal pentru Promoţie, Epson vă va solicita, de asemenea, consimţământul pentru a vă trimite materiale de marketing, cum ar fi sondajele cu privire la produsele marca Epson, buletine de ştiri şi/sau reclame de la Epson.  Nu sunteţi obligat să vă daţi consimţământul.

Informaţii generale

18.    Organizatorul nu va accepta responsabilitatea pentru solicitările pierdute.  Organizatorul va respinge solicitările după data de încheiere şi pe cele despre care consideră în mod rezonabil că sunt incomplete, ineligibile sau frauduloase.

19.    Aceşti termeni şi condiţii se află sub incidenţa legilor ţării în care aţi achiziţionat Produsul selectat şi intră sub jurisdicţia tribunalelor competente ale ţării respective.

20.    Prin participarea la această Promoţie confirmaţi că aţi citit, înţeles şi acceptat aceşti termeni şi condiţii. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a anula sau de a modifica termenii şi condiţiile, fără preaviz, în eventualitatea oricăror circumstanţe în afara controlului rezonabil al acestuia.
 
Organizator: Organizatorul este Epson Europe B.V. cu sediul social în Amsterdam, Olanda.  Pentru toată corespondenţa utilizaţi adresa următoare: Epson European Marketing Department, P501 Cashback Promotion, Westside, London Road, Apsley, Hemel Hempstead, Herts HP3 9TD Anglia


ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER Primesti cele mai noi oferte si un voucher de 30 Lei cadou! Vezi detalii
Aboneaza-te acum la newsletter si iti dam un bilet de calatorie pe StradaIT: un voucher de 30 de lei