PRODUSE
Categorii produse Toate categoriile
Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare?
Suna-ne acum la
021 9006
Aboneaza-te la newsletter
Fii la curent cu cele mai tari promotii Strada IT!

Pegas Drumuri Grele - voucher 800 lei

REGULAMENT OFICIAL – PROMOTIE „ Pegas Drumuri Grele – voucher 800 lei”

Perioada  09.07.2018 – 30.09.2018

Campania promotionala pentru clientii companiei
 
Articolul 1. Organizatorul campaniei
Art.1.1. Campania „ Pegas Drumuri Grele – voucher 800 lei” este organizata de:
S.C. PROUCTON SRL, cu sediul in Str. Dr. Clunet, Nr. 9, Sector 5, Bucuresti, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/18760/1993, cod unic de inregistrare 4528050, atribut fiscal RO.
Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit şi va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.
Art.1.3. Organizatorii işi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.
 
Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfaşurarii.
Art.2.1. Campania promotionala poarta denumirea „ Pegas Drumuri Grele – voucher 800 lei”.
Art.2.2. Campania promotionala se desfaşoara in perioada 09.07.2018 – 30.09.2018 pe site-ul www.stradait.ro.
Art.2.3. Sunt considerate eligibile comenzile plasate in  magazinul online www.Stradait.ro, in perioada campaniei 09.07.2018 – 30.09.2018.
 
Articolul 3. Participanti, produse participante la campanie si valoarea voucherului
Art. 3.1. Pot participa la aceasta promotie toate persoanele fizice, indiferent de cetatenie și persoanele juridice, care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:
• locuiesc pe teritoriul Romaniei;
• au peste 18 ani;
• accepta termenii și conditiile prezentei promotii;
• cunosc regulamentul promotiei, il accepta in totalitate şi doresc sa participe la promotie prin cumpararea produselor participante la promotie si comercializate de catre Organizator pe site-ul www.stradait.ro
Art. 3.2. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei organizatoare, precum și membrii familiilor acestora (soti sau rude de gradul I ).
Art. 3.3. La promotie participa modelele de biciclete Pegas, comercializate de catre Organizator pe site-ul www.stradait.ro si semnalizate ca facand parte din promotie si nu fac parte din alta campanie promotionala conform articolelor 3.4 din prezentul regulament.
Produsele participante pot fi consultate aici:
http://www.stradait.ro/promo--pegas-drumuri-grele-foloseste-voucherul-dgrele800-si-ai-o-reducere-de-800-lei-la-modelele-din-selectie--1000412.html
Art. 3.4. Nu se va acorda voucherul in cazul in care pentru achizitia produselor clientul solicita valorificarea de vouchere, cupoane sau bonuri valorice aferente altor campanii publicitare, campaniile nefiind aplicate cumulativ.
Art. 3.5. Valoarea voucherului este de 800 lei si se aplica doar la produsele din selectia de la art. 3.3.
 
Articolul 4. Modul de desfaşurare a campaniei promotionale
Art.4.1. In perioada 09.07.2018 – 30.09.2018, pentru a beneficia de reducere, voucherul va putea fi utilizat la comenzile online, clientul va introduce codul de pe voucher in campul “Adauga cuponul la comanda” din sectiunea “cos”.  
Art. 4.5. Un singur voucher este valabil pentru o singura utilizare. Mai multe vouchere din aceasta campanie nu pot fi cumulate pentru o comanda.

Articolul 5. Modalitatea de identificare si cumparare
Art. 5.1. O persoana nu poate achizitiona mai multe produse ce fac obiectul acestei promotii intr-o singura comanda.
Art. 5.2. Voucherul „ Pegas Drumuri Grele - voucher 800 lei” nu se poate cumula cu alte vouchere emise de StradaIT.
Art. 5.3. Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.

Articolul 6. Limitarea Raspunderii
Organizatorii Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:
6.1. Organizatorii isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campania. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda poate refuza utilizarea voucherului;
6.3. Organizatorii isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.
 
Articolul 7. Taxe si impozite
Organizatorii campaniei sunt raspunzatori de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare.


Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.
 
Articolul 8. Litigii
Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


Articolul 9. Intreruperea campaniei promotionale
Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site).
 
Articolul 10. Regulamentul campaniei promotionale
Regulamentul campaniei promotionale este afisat pe site-ul www.stradait.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiei.
Orice contestare avand ca obiect campania promotionala “Biciclisti Pegas in Bucuresti“ poate fi trimisa pe email la sesizari@stradait.roABONEAZA-TE LA NEWSLETTER Primesti cele mai noi oferte si un voucher de 30 Lei cadou! Vezi detalii
Aboneaza-te acum la newsletter si iti dam un bilet de calatorie pe StradaIT: un voucher de 30 de lei