PRODUSE
Categorii produse Toate categoriile
Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare?
Suna-ne acum la
021 9006
Aboneaza-te la newsletter
Fii la curent cu cele mai tari promotii Strada IT!

Cumpara un echipament de printare HP si primesti vouchere de aceeasi valoare pentru consumabilele HP!

REGULAMENT OFICIAL – PROMOTIE „Voucher consumabile HP”


Perioada  13.02.2017 – 31.12.2017


Campania promotionala pentru clientii companiei

 

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art.1.1. Campania „Voucher consumabile HP” este organizata de:

S.C. PROUCTON SRL, cu sediul in Str. Dr. Clunet, Nr. 9, Sector 5, Bucuresti, inregistrata in Registrul Comertului sub nr.J40/18760/1993, cod unic de inregistrare 4528050, atribut fiscal RO.

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniei promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit şi va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art.1.3. Organizatorii işi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

 

Articolul 2. Denumire. Durata. Locul desfaşurarii.

Art.2.1. Campania promotionala poarta denumirea „Voucher consumabile HP”.

Art.2.2. Campania promotionala se desfaşoara in perioada 13.02.2017 – 31.12.2017 pe site-ul www.stradait.ro.

Art.2.3. Perioada de emitere si utilizare a voucherelor este 15.02.2017 – 12.01.2018.

Art.2.4. Sunt considerate eligibile comenzile pentru echipamentele de printare HP, plasate in site-ul www.stradait.ro in perioada campaniei 13.02.2017 – 31.12.2017.

 

Articolul 3. Participanti si produse participante la campanie

Art. 3.1. Pot participa la aceasta promotie persoanele fizice, indiferent de cetatenie și persoanele juridice, care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

· locuiesc pe teritoriul Romaniei;

· accepta termenii și conditiile prezentei promotii;

·cunosc regulamentul promotiei, il accepta in totalitate şi doresc sa participe la promotie prin cumpararea oricaruia dintre produsele selectate pentru aceasta campanie si comercializate de catre Organizator pe site-ul www.stradait.ro

Art. 3.2. Nu pot participa la aceasta promotie angajatii companiei organizatoare, precum și membrii familiilor acestora (soti sau rude de gradul I ).

Art. 3.3. Nu se va acorda voucherul in cazul in care pentru achizitia produselor clientul solicita valorificarea de vouchere, cupoane sau bonuri valorice aferente altor campanii publicitare, campaniile nefiind aplicate cumulativ.

 

Articolul 4. Modul de desfaşurare a campaniei promotionale

Art.4.1. Clientii care au cumparat in perioada 13.02.2017 - 31.12.2017 un echipament de printare HP din categoriile imprimante, multifunctionale si copiatoare, primesc vouchere de reducere valabile la  achizitiile viitoare de consumabile HP.

 Art. 4.2. Fiecare voucher consta intr-o reducere de 10% la comanda de consumabile originale HP plasata prin intermediului site-ului www.stradait.ro, pana la epuizarea valorii totale a voucherului sau pana la expirarea valabilitatii acestuia, oricare eveniment se realizeaza primul.

Art. 4.3. Valoarea totala a voucherelor acordate este egala cu valoarea echipamentului cumparat


Art. 4.4. Voucherele pot fi folosite in maxim 12 luni de la achizitia echipamentului.

Art. 4.5. Promotia se aplica atat cartuselor toner cat si la cele cu cerneala, monocrom si color.

Art. 4.6. Un singur voucher este valabil pentru o singura utilizare. Mai multe vouchere din aceasta campanie nu pot fi cumulate pentru o comanda si se pot folosi doar in comenzi diferite.

Art.4.7. Voucherele se vor trimite sub forma electronica utilizandu-se adresa folosita la inregistrarea contului de utilizator. Organizatorul nu isi asuma faptul ca din cauze tehnice mesajul care va contine Voucherul nu ajunge in inboxul adresei de email declarate de catre participant la inregistrarea contului. Dovada trimiterii mesajului de catre Organizator reprezinta exonerarea acestuia de orice culpa.


Art.4.8. In cazul in care echipamentul de printare este returnat, se vor anula voucherele aferente consumabilelor iarvaloarea acordata in vouchere se va retine din valoarea echipamentului. 


Articolul 5. Limitarea Raspunderii

Organizatorii Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

5.1. Pierderile/ stergerea emailului cu voucherului campaniei;

5.2. Organizatorii isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campania. In cazul in care se observa anumite tentative de frauda poate refuza utilizarea voucherului;

5.3. Organizatorii isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanie care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniei.

 

Articolul 6. Taxe si impozite

Organizatorii campaniei sunt raspunzatori de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare.


Prezenta campanie se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

 

Articolul 7. Litigii

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.


Articolul 8. Intreruperea campaniei promotionale

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site).

 

Articolul 9. Regulamentul campaniei promotionale

Regulamentul campaniei promotionale este afisat pe site-ul www.stradait.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

Orice contestare avand ca obiect campania promotionala “Voucher consumabile HP “ poate fi trimisa pe email lavanzari@stradait.ro


ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER Primesti cele mai noi oferte si un voucher de 30 Lei cadou! Vezi detalii
Aboneaza-te acum la newsletter si iti dam un bilet de calatorie pe StradaIT: un voucher de 30 de lei