PRODUSE
Categorii produse Toate categoriile
Ai intrebari sau doresti informatii suplimentare?
Suna-ne acum la
021 9006
Aboneaza-te la newsletter
Fii la curent cu cele mai tari promotii Strada IT!

Regulament Buy Back S9

Programul “StradaIT Buy Back – Samsung Galaxy S9”

Poti folosi un telefon sau o tableta veche și iti poti cumpara noul Samsung Galaxy S9 prin programul “StradaIT Buy Back – Samsung Galaxy S9” denumit în continuare “Programul”.

Articolul 1. Organizatorul Programului

Art. 1.1. Programul este inițiat de SC PRODUCTON SRL., cu sediul în București, Șoseaua Mihai Bravu nr. 251-253, sector 3, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/18760/1993 CUI RO4528050. În continuare, SC PRODUCTON SRL va fi denumită “Organizator”.

Art. 1.2. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricare din condiţiile stabilite în prezentul Regulament în perioada desfășurării Programului cu obligația de a anunța potențialii clienți în prealabil.

Articolul 2. Aria de desfășurare

Art. 2.1. Programul se va desfășura pe teritoriul României în showroom-ul StradaIT din Sos. Mihai Bravu pentru produsele vechi și funcționale ce se încadrează în categoria telefoane mobile și tablete, fiind denumite în continuare „Produsul”. Exceptie fac telefoanele mobile și tabletele care nu sunt în stare de funcționare în momentul prezentării la showroom pentru a beneficia de acest Program, precum și cele care sunt replici fidele, produse copii ale brandurilor consacrate sau telefoanele mobile blocate în rețea.

Articolul 3. Produse eligibile a participa la Program

Art. 3.1. Produse eligibile a participa la Program: telefoane mobile vechi, dar în stare de funcționare, de la anumite branduri consacrate*, cunoscute si tablete de la ASUS, Apple, Samsung, Huawei, Lenovo. Acestea trebuie aduse de către client la showroom-ul StradaIT din București (Mihai Bravu). Excepție fac produsele vechi care nu funcționează, telefoanele mobile blocate în rețea, precum și produse copii ale brandurilor consacrate. *nu toate modelele de branduri consacrate se regasesc in program. Pentru detalii, va rugam sa consultati personalul din showroom.

ATENTIE! Daca, in urma evaluarii telefonului, acesta primeste valoarea de 0 lei, produsul nu va fi considerat eligibil pentru Programul de Buy back si nici nu se poate beneficia de un voucher cu extra reducere.

Art. 3.2. Dacă un client se prezintă cu mai multe produse, acestea se evaluează individual și se emite câte un voucher pentru fiecare produs. Voucherele se vor folosi pentru tranzacții separate, fiecare voucher pentru câte o comandă nouă. Nu se pot cumula mai multe vouchere pentru o singură comandă.

Art. 3.3. Codul de reducere oferit prin voucher-ul de Buy Back nu se cumuleaza cu alte campanii promotionale in care se afla produsele eligibile din program.

Articolul 4. Drepturi și condiţiile de participare

Art. 4.1. Pot participa la Program persoanele fizice denumite în continuare “Client”, care au împlinit vârsta de 18 (optsprezece) ani la data prezentării în showroom pentru evaluarea produsului.

Art 4.2. Pentru a putea finaliza aceasta tranzacție, Clientul trebuie să prezinte un act de identitate valabil.

Articolul 5. Descrierea Programului Pentru a se înscrie în Program:

· Precomanda in perioada 27 februarie – 15 martie, inclusiv, cel putin un telefon Samsung Galaxy S9 sau S9 plus.

· Clientul trebuie să se prezinte in perioada 27 februarie – 15 martie, inclusiv in showroom-ul din București – Mihai Bravu cu un Produs.

· Personalul StradaIT din showroom va evalua Produsul cu ajutorul unei aplicatii. Dupa evaluarea telefonului, clientul va primi doua vouchere. Unul in valoare de 465 de lei, care este garantat, iar celalalt avand contravaloarea telefonului vechi adus. Voucherele vor fi introduse in sistem de catre unul din consultantii din showroom-ul StradaIT. Vouchere trebuie introduse pana la data de 15 martie 2018, inclusiv.

· În situatia în care Clientul returnează produsul nou achiziționat Clientul va primi înapoi, după stornare, suma corespunzătoare achizitiei produsului nou, mai putin valoarea celor doua vocuhere. Voucherul nu va putea fi preschimbat în bani. Valoarea voucherului primit prin sistemul Buy-Back este cu TVA inclus. Actiunea de Buy Back nu este reversibila, astfel ca, odata preluat telefonul vechi, acesta nu poate fi inapoiat. Organizatorul presupune că fiecare client care participa la Program deține cu titlu legal Produsul cu care participă la Program, mai exact că fiecare client este proprietarul de drept al Produsului pe care îl predă în showroom-urile participante la Program. Organizatorul nu are obligația de a verifica și de a certifica dreptul clientului asupra produsului predat în cadrul Programului, întreaga responsabilitate în acest sens aparținând clientului.

Articolul 6. Forţa majoră. Caz fortuit

Art. 6.1. Pentru scopul acestui Regulament, forța majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevăzut de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a-și îndeplini obligațiile asumate prin regulament. Cazul fortuit este un eveniment care nu putea fi prevăzut și nici împiedicat de către Organizator.

Art. 6.2. Dacă o situaţie de forță majoră sau caz fortuit împiedică sau întârzie total sau parțial executarea regulamentului și continuarea Programului, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligațiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art. 1351 din Codul Civil. Organizatorul, dacă invocă forța majoră sau cazul fortuit, este obligat să comunice participanților la Program cazul existent în termen de 5 (cinci) zile lucrătoare de la apariția cazului de forţă majoră sau caz fortuit.

Articolul 7. Litigii

Art. 7.1. Orice reclamație având ca obiect Programul poate fi adresată în scris la adresa sediului social al Organizatorului specificată în acest regulament sau trimisă pe e-mail la vanzari@stradait.ro  în termen de maximum 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Art. 7.2. Eventualele neînțelegeri apărute între Organizator și participanții la Program se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din Municipiul București.

Articolul 8. Întreruperea Programului Art. 8.1. Organizatorul își rezervă dreptul de a întrerupe Programul oricând pe parcursul desfășurării acestuia, cu informarea prealabilă a potențialilor clienți prin mijloace de comunicare corespunzătoare (afișare pe site, semnalizare în showroom).

Art. 8.2. În situația în care Programul va înceta, din orice motiv, Organizatorul va acorda beneficiile Clienților participanți la Program până la data încetarii, în conformitate cu prevederile prezentului regulament. Articolul 9. Protecția datelor personale

Art. 9.1. Participarea la acest Program confirmă acceptarea necondiționata a fiecărui Client că datele sale cu caracter personal să fie procesate de către Organizator în scopul îndeplinirii de către acesta a obligațiilor asumate în acest Program.

Art. 9.2. Participanților la Campanie le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, lege care oferă persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor și dreptul la opoziție.

Art. 9.3. Dacă participantii nu solicită în scris altfel, aceștia sunt de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor personale de către Organizator în modul expus în paragraful anterior.

Art. 9.4. Participanții își pot retrage oricând acordul pentru utilizarea datelor sale personale sau pentru primirea oricărei informații sau corespondență, printr-o cerere întocmită în formă scrisă, transmisă la adresa expediată pe adresa Producton SRL, Șos. Mihai Bravu nr. 251-253, Sector 3, Bucuresti.

Articolul 10.

Alte mențiuni Art. 10.1. Regulamentul aferent Programului este afișat și disponibil gratuit pe site-ul oficial al Organizatorului la adresa www.stradait.ro pe toată perioada de desfășurare a acestuia.

Art. 10.2. Participarea la Program echivalează cu cunoașterea și acceptarea integrală și necondiționată de către orice Client a prevederilor și aplicării prezentului regulament.


ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER Primesti cele mai noi oferte si un voucher de 30 Lei cadou! Vezi detalii
Aboneaza-te acum la newsletter si iti dam un bilet de calatorie pe StradaIT: un voucher de 30 de lei