Intra si descarca muzica de pe trilulilu cu Trilulilu Download sau muzica de pe youtube cu YouTube Download

Reumpleri

 

Ca parte a serviciului Producton Cost Pe Pagina, avem bine dezvoltata si solutia unui flux sustenabil de reumplere cartuse. (click pe imagini pentru detalii)

Cel mai mic Cost Per Pagina

Folosim aceeasi cantitate de toner ca si cartusul original (granulatie si gramaj), pentru a obtine un numar de pagini egal cu acesta. Suntem singurii care folosim toner si cerneala dedicate pentru cartusul d-voastra,nu folosim cerneala si toner universale.

Economisirea resurselor interne

Eliberaţi-vă resursele umane pentru administrarea printării. Suntem prezenţi oricând apar nereguli în funcţionarea echipamentelor.
Da! Exista cineva care se ocupa de tot ceea ce este nevoie pentru ca imprimantele dvs. sa functioneze intotdeauna! Echipa Producton!"

Platesti cat consumi

Fiecare cartus reumplut la Producton este insotit de un certificat de garantie si de un ambalaj corespunzator, daca are certificarea calitatii.
Certificarea calitatii inseamna:
- Se verifica fiecare cartus pentru a vedea daca este necesara inlocuire de cilindru/lamela/capace/carcasa.
- Dupa aceasta verificare, va contactam pentru a primi sau nu acordul pentru inlocuirea pieselor.
- Cartusele care necesita inlocuire de piese dar nu primesc aviz pozitiv de inlocuire se pot reumple totusi la cererea clientului dar nu beneficiaza de garantie.
Functionalitatea corecta a cartusului d-voastra este dovedita de printarea unei foi de test.

Tehnologii de ultima generatie

Preluare si livrare in tara, in conditii optime si sigure, datorate ambalarii specifice. Avem posibilitatea sa stocam, sa reumplem si sa livram zilnic, saptamanal sau lunar, conform cerintelor dumneavoastra stabilite prin contract.

Un sigur furnizor

Oferim siguranta calitatii prin certificarea ISO 9001:2008 dar si increderea ca produsele noastre au un impact redus asupra mediului certificate de standardul ISO 14001 : 2004. Folosim materii prime de o calitate ridica echivalenta cu versiunea originala : cerneala OCP origine Germania,toner Pelikan - origine Elvetia (marcate cu sigla “ Pelikan inside”).

Raportari & Securitate

Experienta dobandita in decursul a 18 ani de activitate a facut din Producton o companie de incredere. Personalul nostru tehnic este permanent instruit de cei mai buni din industrie. Astfel, astazi reumplem gama cea mai larga de cartuse,atat cerneala cat si toner.

 

 

de ce producton? EFICIENTIZAM LOCUL DE MUNCA

cine suntem

Suntem o echipa de specialisti certificati in solutiile IT furnizate. Oferta noastra este construită împreună cu liderii ai industriei IT cu care am dezvoltat parteneriate pentru beneficiul dvs. Am primit numeroase premii si recunoasteri in parteneriatele IT datorita perseverentei noastre pentru excelenta si satisfactia clientilor.

ce oferim

Va ascultam cu atentie pentru a intelege nevoile firmei dvs, obiectivele si bugetul si va oferim o imagine clara a tuturor variantelor de solutii potrivite dvs. Ne straduim sa armonizam experienta utilizatorului cu nevoile business-ului.

cum lucram

Avem echipe de account management dedicate companiei dvs., sprijiniti de experti in designul solutiei: arhitecti de solutii si experti certificati care sa va asiste on-site sau off-site. Va punem la dispozitie instrumentele necesare pentru o activitate eficienta.

Partener autorizat:

xnxx