Intra si descarca muzica de pe trilulilu cu Trilulilu Download sau muzica de pe youtube cu YouTube Download

Afla ce vedeta incepe scoala in 2015

ISO 3+ milioane?

Suntem abia la mijlocul lunii ianuarie și deja a inceput seria lansărilor.

De data aceasta, cel putin la nivel scriptic, întreaga piață încearcă să-și recupereze fălcile prăbușite care pe unde! smile emoticon 
Dar, să spunem și despre ce este vorba: așa cum promisese în urmă cu câteva zile, Nikon lansează o întreagă serie...de 5 stele (ei nu i-au spus așa, dar prea se potrivește! smile emoticon ), și anume: SB5000, D500 și D5.

Adică, un nou speedlight flagship (SB5000), un nou DX (D500) și noul top of the line, D5. Cu ce a prăbușit fălcile? Cu ISO-ul nativ declarat, care depașeste deja suta de mii în ... lumeni pe secundă smile emoticon, ca să nu mai pomenim de ISO-ul extins care ajunge pe la jde milioane (mă rog, "doar" vreo 3+ milioane).

Bineînțeles că asta nu înseamnă că valorile maxime sunt folosibile la altceva decât în extatice pentru ultrași...dar asta tot înseamnă că pe la 25600 sau chiar si mai sus deja devine un ISO folosibil, ceea ce este egal cu o reală transformare a nopții în zi. Mă rog...reală...deocamdată ne bazăm pe declarațiile scriptice. Zilele acestea ajung aparatele in mâinile testerilor, si vom vedea ce se întâmplă practic.

Oricum, evoluția DSLR-urilor în doar câțiva ani este excepțională, imaginație la declanșare să fie, că tehnic deja suntem răsfățați!

P.S. Nu are rost să pomenim de cei 6500USD cât costă un D5, nu-i așa?! >:)Cine incepe scoala in 2015?

Samsung S6 Plus si fratele sau, Samsung S6 Edge, vin la scoala de pe StradaIT de luni. Comanda acum, sa poti da note ultimilor admisi in clasa Gadget! :)

http://goo.gl/WpED4f

Partener autorizat:

xnxx

Producatori: