Intra si descarca muzica de pe trilulilu cu Trilulilu Download sau muzica de pe youtube cu YouTube Download

Infrastructura IT

 

Echipa Producton va ajuta in intelegerea obiectivelor dvs de Business si a modului in care aceste obiective pot fi imbunatatite si indeplinite prin utilizarea unor sisteme IT moderne. Datorita experientei sale, echipa noastra ofera suport in procesul de proiectare, recomandand tehnologiile si serviciile relevante. In final, ea va participa activ la implementarea proiectului de dezvoltare tehnica.

 

De ce sa alegi serviciile IT Producton? (click pe imagini pentru detalii)

Consultanta si Audit

Evaluare specializata pentru alegerea solutiei potrivite companiei dvs

Proiectare si selectie echipamente

Specialistii Producton va vor propune arhitectura solutiei IT pornind de la situatia curenta si tinand cont de prioritatile si planurile de dezvoltare ale companiei Dvs. Va vom ajuta sa aveti angajati cu o productivitate crescuta si vom urmari sacderea costurilor operationale. Va vom ajuta in selectia echipamentelor optime cost/performanta.

Servicii de instalari si configurari

Va putem ajuta sa integrati noile echipamente Hardware in infrastructura Dvs.

End-User Hardware
Facem instalarile si configurarile pentru Desktop-uri, Notebook-uri si Imprimante pentru a asigura o pornire rapida a business-ului Dvs.

Servere si Storage
Va vom face instalarile si configurarile componentelor Serverelor, setarea RAID, up-date-uri firmware, activarea si configurarea interfetelor de management.

Networking/Retelistica
Instalam toate echipamantele de Networking, Severele si Storage-urile conform specificatiilor Dvs. Putem pre-configura Switch-urile, routere-ele si protectiile de tip Firewall inainte de expedierea catre sediul Dvs; putem asigura instalari On-site si management remote.

Operare si mentenanta

Dupa instalare, facem training, optimizam procesul de operare si ne asiguram ca sistemele functioneaza la parametrii optimi.
de ce producton? EFICIENTIZĂM LOCUL DE MUNCA

cine suntem

Suntem o echipă de specialisti certificati în solutiile IT furnizate. Oferta noastră este construită împreună cu lideri ai industriei IT, cu care am dezvoltat parteneriate pentru beneficiul clientilor nostri. Am primit numeroase premii si recunoasteri în parteneriatele IT, datorită perseverentei noastre pentru excelentă si satisfactia clientilor.

ce oferim

Vă ascultăm cu atentie pentru a întelege nevoile firmei dvs, obiectivele si bugetul si vă oferim o imagine clară a tuturor variantelor de solutii potrivite dvs. Ne străduim să armonizăm experienta utilizatorului cu nevoile business-ului.

cum lucrăm

Avem echipe de account management dedicate companiei dvs., sprijiniti de experti în designul solutiei: arhitecti de solutii si experti certificati care să vă asiste on-site sau off-site. Vă punem la dispozitie instrumentele necesare pentru o activitate eficientă.

Partener autorizat:

xnxx