Intra si descarca muzica de pe trilulilu cu Trilulilu Download sau muzica de pe youtube cu YouTube Download

Finantare/ Leasing

-
De ce sa alegi solutia de finantare propusa de Producton? (click pe imagini pentru detalii)

Finantare 100%

Finantare 100% la echipamentele si software-urile de care aveti nevoie. Costurile cu serviciile sunt incluse si ele in leasing: contractele de service, trainingul, taxele de vanzari, expedierea si instalarea.

Avantaj fiscal

Solutiile de finantare oferite de Producton sunt integral deductibile fiscal.

Usor de contractat

Documentarea necesara este minima. In urma depunerii dosarului, timpul de raspuns este de o zi lucratoare.

Simplificare bugetara

Ratele sunt fixe pe toata durata contractului. In loc sa blocati sume mari, mai bine platiti periodic leasingul si utilizati sumele disponibile in business. Acest sistem "platesti pe masura ce produci" nu este singurul avantaj. Chiriile sunt fixe pe toata perioada contractului, oferindu-va o baza solida pentru planificarea financiara.
de ce producton? EFICIENTIZAM LOCUL DE MUNCA

cine suntem

Suntem o echipa de specialisti certificati în solutiile IT furnizate. Oferta noastra este construita împreuna cu lideri ai industriei IT, cu care am dezvoltat parteneriate pentru beneficiul clientilor nostri. Am primit numeroase premii si recunoasteri în parteneriatele IT, datorita perseverentei noastre pentru excelenta si satisfactia clientilor.

ce oferim

Analizam cu atentie pentru a în?elege nevoile firmei dvs, obiectivele si bugetul. Va oferim o imagine clara a tuturor variantelor de solutii potrivite dvs. Ne straduim sa armonizam experienta utilizatorului cu nevoile business-ului.

cum lucram

Avem echipe de account management dedicate companiei dvs., sprijiniti de experti în designul solutiei: arhitecti de solutii si experti certificati care sa va asiste on-site sau off-site. Va punem la dispozitie instrumentele necesare pentru o activitate eficienta.
 

Partener autorizat:

xnxx