Intra si descarca muzica de pe trilulilu cu Trilulilu Download sau muzica de pe youtube cu YouTube Download

Despre noi

-

 

 Cine suntem

De-a lungul anilor de activitate, prin perseverenţă și seriozitate, compania Producton a devenit unul dintre liderii pieței IT cu o cifră de afaceri de peste 20 milioane de euro şi cca 1500 de clienţi corporate pentru care suntem un partener de încredere.

Producton este certificată în sistemul de management al calităţii cu standardele SR EN ISO 9001:2008 și în sistemul de management de mediu cu standardele SR EN ISO 14001:2005.

 Ce oferim

Va ascultam cu atentie pentru a intelege nevoile firmei dvs, obiectivele si bugetul si va oferim o imagine clara a tuturor variantelor de solutii potrivite dvs. Ne straduim sa armonizam experienta utilizatorului cu nevoile business-ului.
Compania propune pieţei din România o abordare complexă, specifică fiecărui segment şi îmbină activităţi de producţie, vânzări şi servicii prin mai multe puncte de lucru, la nivel naţional.

Oferta Producton este construită împreună cu liderii ai industriei IT cu care am dezvoltat parteneriate.

 Abordarea noastra:

1. Evaluare
Evaluam obiectivele de business, tehnologiile si procesele. Identificam oportunitarile de investitii pentru cresterea performantei si economiile de buget.
2. Designul Solutiei
Consultantii specializati Producton vor lucra cu echipa dvs IT sa va recomande tehnologiile si serviciile relevante, sa documenteze arhitectura tehnica si sa pregateasca planurile de implementare, indicatorii de performanta, bugetele si timeline-ul.
3. Implementare
Va oferim suport la achizitia produselor si serviciilor, confirgurare, implementare la scara larga, integrare si training.
4. Management, Suport Si Mentenanta
Va oferim suport la monitorizarea sistemelor pentru a va asigura ca acestea functioneaza la nivelul de performata stabilit si va asiguram suport cand si cum va este necesar.

 Optimizare

Echipamentele optimizate pentru necesarul de lucru va pot reduce substantial costurile.

Etapa de optimizare poate sa includa re-evaluari periodice in urma carora specialistii Producton sa va propuna optimizari de fluxuri, managementul documentelor si optimizari personalizate.


 Clienţi Producton:

 

de ce producton? EFICIENTIZAM LOCUL DE MUNCA

cine suntem

Suntem o echipa de specialisti certificati in solutiile IT furnizate. Oferta noastra este construită împreună cu liderii ai industriei IT cu care am dezvoltat parteneriate pentru beneficiul dvs. Am primit numeroase premii si recunoasteri in parteneriatele IT datorita perseverentei noastre pentru excelenta si satisfactia clientilor.

ce oferim

Va ascultam cu atentie pentru a intelege nevoile firmei dvs, obiectivele si bugetul si va oferim o imagine clara a tuturor variantelor de solutii potrivite dvs. Ne straduim sa armonizam experienta utilizatorului cu nevoile business-ului.

cum lucram

Avem echipe de account management dedicate companiei dvs., sprijiniti de experti in designul solutiei: arhitecti de solutii si experti certificati care sa va asiste on-site sau off-site. Va punem la dispozitie instrumentele necesare pentru o activitate eficienta.

Partener autorizat:

xnxx