Intra si descarca muzica de pe trilulilu cu Trilulilu Download sau muzica de pe youtube cu YouTube Download

Consultanta - infrastructura printing

-
Stiati ca?
Firmele pot cheltui 1-3% din cifra de afaceri pe print si generarea de documente. Economiile de cost pot ajunge la 30%.
Doar 20% din documentele imprimate intr-o organziatie sunt duplex (fata-verso).
19,5% pierderi de productivitate intr-o organizatie datorate problemelor aparute in lucrul cu documente.
Firmele pot cheltui 1-3% din cifra de afaceri pe print si generarea de documente. Economiile de cost pot ajunge la 30%.
De ce sa alegi solutia flotei de printere optimizata businessului
Va ajutam sa optimizati flota de printare: va oferim echipamente cu volum optim de printare si nivel ridicat de securitate, va reducem spatiul ocupat de vechile printere si va reducem logistica pentru intretinerea lor.
Va oferim consultanta, gama completa de echipamente, consumabile, servicii si solutii IT pentru toate categoriile de companii - corporate, SMB si SOHO -, va instalam echipamentele potrivite businessului in locatia optima, va eficientizam timpul petrecut de angajati cu gestionarea printerelor si a consumabilelor si astfel va ajutam sa cresteti productivitatea angajatilor.
Accesarea echipamentelor performante şi de înaltă calitate, cu o soluţie scalabilă.
Securitate sporita: acces cu PIN sau card si rapoarte la nivel de user si/sau departament.
Raportări în timp real, astfel se pot repartiza uşor în buget. Fara bataie de cap, cu monitorizare permanenta a consumabilelor si echipamentelor in timp real.
Fara drumurile dese la magazinul de cartuşe sau piese. Fara bataie de cap, cu monitorizare permanenta a consumabilelor si echipamentelor in timp real. Uita de cautarea in permanenta a celor mai bune preturi, furnizori si solutii.
Va punem la dispozitie raportări în timp real, astfel le puteti repartiza uşor în buget. Fara bataie de cap, cu monitorizare permanenta a consumabilelor si echipamentelor, in timp real. Securitate sporita: acces cu PIN sau card si rapoarte la nivel de user si/sau departament.

Ce parere au clientii Producton:

Studii de caz:

Abordarea Producton

Va asiguram impactul pozitiv asupra productivitatii printr-un echilibru potrivit intre printerele de toate dimensiunile, de la cele de birou la multifunctionalele in retea, in functie de analiza nevoilor organizatiei dvs.

Calculator avansat

Doriti sa calculati mai in detaliu?

de ce producton? EFICIENTIZAM LOCUL DE MUNCA

cine suntem

Suntem o echipa de specialisti certificati in solutiile IT furnizate. Oferta noastra este construită împreună cu liderii ai industriei IT cu care am dezvoltat parteneriate pentru beneficiul dvs. Am primit numeroase premii si recunoasteri in parteneriatele IT datorita perseverentei noastre pentru excelenta si satisfactia clientilor.

ce oferim

Va ascultam cu atentie pentru a intelege nevoile firmei dvs, obiectivele si bugetul si va oferim o imagine clara a tuturor variantelor de solutii potrivite dvs. Ne straduim sa armonizam experienta utilizatorului cu nevoile business-ului.

cum lucram

Avem echipe de account management dedicate companiei dvs., sprijiniti de experti in designul solutiei: arhitecti de solutii si experti certificati care sa va asiste on-site sau off-site. Va punem la dispozitie instrumentele necesare pentru o activitate eficienta.

Servicii corelate:

Managementul documentelor
ABBY Find Reader
Securitate

Produse corelate:

Multifunctionale
Consumabile
Laptopuri

Servicii corelate:

Managementul documentelor
ABBY Find Reader
Securitate

Partener autorizat:

xnxx

Producatori: