Intra si descarca muzica de pe trilulilu cu Trilulilu Download sau muzica de pe youtube cu YouTube Download

Asus - Fiabilitate Garantata

Asus - Fiabilitate Garantata - produsul reparat plus banii inapoi 100%

ASUS România derulează în perioada 1 august – 31 decembrie 2015 campania „Fiabilitate garantată sau primesti banii înapoi”. Promovând calitatea laptopurilor si a tabletelor ASUS, programul asigură orice cumpărător că îsi va primi banii înapoi în cazul întâmpinării vreunui defect de hardware, iar în acelasi timp produsul îi va fi reparat.

Pentru a beneficia de acest avantaj, fiecare cumpărător trebuie să îsi înregistreze produsul pe site-ul https://asuspromotions.com/ro/ro/reliability/ în termen de 15 zile de la data achizitiei, încărcând o copie digitală a facturii fiscale sau a bonului fiscal.

Un device eligibil poate fi înscris o singură dată în programul de „Fiabilitate Garantata”, orice altă încercare de a-l înregistra din nou fiind neeligibila. Cererea de ramburare a banilor este eligibilă doar dacă este initiată de persoana care a achizitionat produsul in perioada campaniei. Este permisă o singură cerere de rambursare pentru persoanele fizice si maxim 10 pentru persoanele juridice.

Pentru a fi eligibil in campania „Fiabilitate Garantata”, in cazul unui defect hardware, trebuie sa urmati urmatorii pasi:

1. Achizitioneaza un produs ASUS eligibil pana la data de 31 Decembrie 2015!

2. Inregistreaza produsul si incarca factura/bonul fiscal in maximum 15 zile de la data achizitiei pe site-ul: https://asuspromotions.com/ro/ro/reliability

3. In cazul in care produsul dezvolta un defect de hardware, contacteaza serviciul de asistenta client ASUS pentru a raporta problema si a stabili remedierea acestuia

4. Transmite o cerere de ramburs prin intermediul site-ului: https://asuspromotions.com/ro/ro/reliability in maximum 30 de zile de la data reparatiei.

5. Primesti contravaloarea produsului achizitionat, direct in contul tau bancar in termen de 30 de zile de la validarea aplicatiei pentru ramburs.

 

Mai jos link-ul cu produsele eligibile care participa la aceasta campanie

 

http://asuspromo.ro/

Partener autorizat:

xnxx

Producatori: