Intra si descarca muzica de pe trilulilu cu Trilulilu Download sau muzica de pe youtube cu YouTube Download

MPS
(Cost Per Pagina)

Managed Print Services
Stiati ca...
Firmele pot cheltui 1-3% din cifra de afaceri pe print si generarea de documente. Economiile de cost pot ajunge la 30%?
Doar 20% din documentele imprimate într-o organizatie sunt duplex (fata-verso)?
19,5% pierderi de productivitate într-o organizatie datorate problemelor aparute în lucrul cu documente?
40% din solicitarile catre suportul IT sunt legate de activitati de printare?
De ce sa alegi Solutia “Cost Per Pagina“?(click pe imagini pentru detalii)

Cel mai mic Cost Per Pagina

Costul oricarui toner si al pieselor de schimb sunt incluse în costul pe pagina al serviciului.

Economisirea resurselor interne

Eliberati-va resursele umane pentru administrarea printarii. Suntem prezenti oricând apar nereguli în functionarea echipamentelor.
Da! Exista cineva care se ocupa de tot ceea ce este nevoie pentru ca imprimantele dvs. sa functioneze intotdeauna! Echipa Producton!"

Platesti cat consumi

Cost fix cu 1 factura lunar. Usor de bugetat, previzionat si monitorizat, constant pe toata durata contractului. Se factureaza ulterior consumului, in baza consumului real. Uita de zilele in care trebuia sa tii evidenta numeroaselor facturi de la diversi furnizori.

Tehnologii de ultima generatie

Acesarea echipamentelor performante si de înalta calitate, cu o solutie scalabila.

Un sigur furnizor

Fara drumurile dese la magazinul de cartuse sau piese. Fara bataie de cap, cu monitorizare permanenta a consumabilelor si echipamentelor in timp real. Uita de cautarea in permanenta a celor mai bune preturi, furnizori si solutii.

Raportari & Securitate

Va punem la dispozitie raportari în timp real, astfel le puteti repartiza usor în buget. Fara bataie de cap, cu monitorizare permanenta a consumabilelor si echipamentelor, in timp real. Securitate sporita: acces cu PIN sau card si rapoarte la nivel de user si/sau departament.

Ce parere au clientii Producton:

Parteneri

 

de ce producton? EFICIENTIZAM LOCUL DE MUNCA

cine suntem

Suntem o echipa de specialisti certificati în solutiile IT furnizate. Oferta noastra este construita împreuna cu lideri ai industriei IT, cu care am dezvoltat parteneriate pentru beneficiul clientilor nostri. Am primit numeroase premii si recunoasteri în parteneriatele IT, datorita perseverentei noastre pentru excelenta si satisfactia clientilor.

ce oferim

Va ascultam cu atentie pentru a întelege nevoile firmei dvs, obiectivele si bugetul si va oferim o imagine clara a tuturor variantelor de solutii potrivite dvs. Ne straduim sa armonizam experienta utilizatorului cu nevoile business-ului.

cum lucram

Avem echipe de account management dedicate companiei dvs., sprijiniti de experti în designul solutiei: arhitecti de solutii si experti certificati care sa va asiste on-site sau off-site. Va punem la dispozitie instrumentele necesare pentru o activitate eficienta.

Partener autorizat:

xnxx